Kaş Silme Eğitimi 

Günümüzde bayanlarda olduğu kadar erkekler arasında da güzellik uzmanlarına gitmek, bakım yaptırmak son derece moda oldu. Herkesin büyük önem verdiği güzellik uzmanlarının profesyonel olması ve farklı yöntem ve teknikleri ustaca bilmeleridir.

Güzellik uzmanları için kurumumuz tarafından kaş silme eğitimi (Masterclass)  alanında uzman eğitimciler tarafından verilmektedir. Kaliteli ve yoğun bir eğitim sürecinden geçen adaylar, kursların ardından girecekleri detaylı bir sınavla uzmanlıklarını kanıtlayacaklar ve aldıkları sertifika ile işlerini yürütecekler.

 


Sabah Grubu

Öğlen Grubu

Eğitim Günleri              Haftada 2 Gün
Eğitim Süresi       6 Ay

Kaş Düzeltmede Uygulanacak Teknikler Nelerdir?

Alacağınız kapsamlı kurslarımız ve sonrasında elde edeceğiniz sertifika ile kaş düzeltme ve güzellik konusunda pek çok tekniği öğreneceksiniz. Kaş düzeltmede uygulanacak teknikler nelerdir>? Diye sorarsanız bunları şöyle maddeleyebiliriz:

Kaşlara uygulanacak olan teknikler;

  • Öncelikle en çok tercih edilen Microblading yöntemi
  • Micropigmentation tekniği
  • Kıl teknikleri ve uygulamaları
  • Blok ve doldurma yöntemleri
  • Gölge verme tekniği uygulamaları
  • Pudra ile şekil verme tekniği
  • Ombra ismi verilen özel bir teknik

Gibi birbirinden özel ve farklı teknik ve yöntemleri siz de müşterilerinize uygulayabilir ve muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz. Kursumuza katılarak tüm yöntemleri ve her bir yöntem için kullanmanız gereken malzemeleri tüm detaylarıyla öğreneceksiniz. Akademimizde her bir yöntem ve teknik için birebir uygulamalı dersler verilmektedir.

2000 Yılından Günümüze

Devasa Mezun Ağı

Profesyonel Mesleki Eğitim

Tamamlayıcı Eğitimler Nasıl Yapılır?

Kurumumuz tarafından sadece kaş silme eğitimi (Masterclass) ve diğer güzellik konuları değil aynı zamanda, hijyen, anatomi, fizyoloji, eğitim, iletişim, renk bilgisi, müşteri ilişkileri, girişimcilik, kişisel gelişim, salon yönetimi, iş organizasyonu ve koruma kursları ile de son derece kaliteli güzellik uzmanları yetiştiriyoruz. Kurslarımıza katılan erkek ve kadın kursiyerlerimiz, aldıkları eğitimlerle müşterilerine sınırsız hizmet sunma kabiliyetine sahip oluyorlar.

Müşterileriniz de sizin uyguladığınız tüm teknikler sayesinde kendilerini evlerinde gibi hissediyorlar. Aldığınız son derece kapsamlı ve kaliteli eğitimlerin sonucunda karşınıza iyi bir ekonomi, kaliteli iş anlayışı, diksiyon ve hitabet becerisi ve kesinlikle zarafet çıkacak. Kursumuza katılarak iyi bir güzellik uzmanı ve iyi bir işletmeci olmak için tüm yeterliliklere sahip olabilirsiniz.

Kaş Silme Eğitimi Nasıl Yapılır?

Kursiyerlerimize hem teorik hem de pratik eğitimler oldukça yoğun olarak yapılır. En sonunda ise uygulamalı eğitimler son derece kapasiteli ve eğicidir. Bire bir eğitmen eşliğinde uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlerimiz sayesinde siz de son derece başarılı bir güzellik uzmanı olacaksınız. Eğitim programı, kurumun belirlediği eğitim düzeyine karşılık geldiği günlere göre yapılır.

Uygulama modelleri öğrenciler tarafından sağlanmaktadır. Eğitim kurslarımız günlük makyaj, medikal ve kalıcı makyaj alanlarından; Teori, teknoloji, hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak akademimizde uygulamalı olarak sizlere sunuyoruz. Tüm eğitimlerimiz ve kaş silme eğitimi (Masterclass)  için akademimizden bilgi alabilirsiniz.

Kurumumuzun Eğitim Kalitesi

Uzun yıllardır en iyi eğitimcilerle çalışan kurumumuzdan aldığınız bu kursu tamamlayarak her türlü tekniği en doğru şekilde ve en kaliteli ürünlerle yapmayı ve uygulamayı öğreneceksiniz. Konunuzla ilgili pek çok teknik ve farklı uygulama çeşidini öğrenerek müşterilerinize çok farklı seçenekler sunmak elinizdedir.

 Kaş silme eğitimi (Masterclass) ile doğal kaşlarda kıl çıkış yönü dikey olmadığı için ince kıl tekniği ile doğal bir sonuç elde etmek mümkündür. Bu teknikte özel bir iğne ucu ile doğal olarak şekillendirilir. Bu teknik kesinlikle doğal bir görünüm sağlar. Müşterilerinizi kendinize hayran bırakacaksınız. Her alanda son derece kaliteli eğitimler veren kursumuza katılarak tüm iş ve işlemleri birebir uygulama alanı ve imkânı bularak en detaylı şekilde öğrenme fırsatları sunuyoruz.

Kaş Silme Eğitiminde 3 Boyutlu Teknikler

Aldığınız kurslardan edindiğiniz bilgiler ve tecrübeler ışığında çok farklı teknikleri de uygulamanız mümkün. Farklı teknikleri belirli kaşlar üzerinde birleştirmek en iyi sonuçları verir. Aynı müşterinin beğenmediği kaşları ile ilgili olarak birden fazla tekniği aynı anda uygulayarak muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz. Kaşların başlangıç noktasında saçlar kıvrımlı bir şekilde çizilir ve gölgeler kullanılır. Burada uygulayacağınız ince kıl tekniğinin yanında gölgeleme tekniğini de birlikte sunabilirsiniz.

Bu durumda, söz konusu kaşlarda üç boyutlu bir görünüm oluşturulur ve bu görünüm herkesin hoşuna gider. Ya da bunların dışında tamamen müşterinin isteği üzerine gölgeleme tekniği kullanılarak kaşın tamamı doldurulabilir. Bu, kaşlara kalemle çizilmiş gibi muhteşem bir görünüm kazandırmaya yardımcı olacaktır. Eğitimlerimiz tamamen alanında uzman olan eğitimciler aracılığı ile veriyor hiçbir işimizi şansa bırakmıyoruz.

Masterclass Eğitimi İle Dudaklarda Üç Boyutlu Teknik

Söz konusu 3 boyutlu görünüm sağlayan muhteşem teknik sadece kaşlarda kullanılmaz. Bunun yanı sıra dudaklar için de kullanabilirsiniz. Uygulayacağınız üç boyutlu teknik ile muhteşem dolgun dudaklar meydana getirebilirsiniz. Bu teknikle dudakların ucundan incelmeye başlayın ve içeriden gölgelendirmeye devam edin. Bu sayede çizgisiz, doğal ve pürüzsüz dudaklara sahip olursunuz ki buna hiç kimse hayranlığını gizleyemez.

Dudaklardaki çizgileri kaybetmenin yanı sıra, üç boyutlu bir görüntünün nasıl oluşturulacağını da kursumuzda detaylı bir şekilde öğreneceksiniz. Master sınıfından sonra müşterinizin tüm özel gereksinimleri için artık hazırlanırsınız demektir. Aldığınız eğitim ve uygulamalı eğitimler sayesinde her bir ayrıntıyı detaylı şekilde öğrenmiş ve sertifikanın hakkını vermiş olarak iş yerlerinize geri dönebilirsiniz. Alacağınız kaliteli eğitimler ve uygulamalı derslerle muhteşem tecrübe ve beceri sahibi olacaksınız.

Kaş Konturu

Eskiden çok sık kullanılan bu yöntem aslında günümüzde modasını kaybetmiş bir tür uygulamadır. Öncelikle kaş konturu olarak bilinen geçmiş yıllarda sıklıkla kullanılan dolgu tekniği günümüz koşullarında modası geçmiş olsa da bazıları tarafından hala tercih edilmektedir. Kaşlara dolgu yapılarak tam olarak uygulanan en eski tekniktir. Kaşların olduğundan daha gür ve daha dolgulu gürünüm sağlar. Bir dönem moda olan dolgun kaşları tercih eden müşterileriniz varsa bu yöntemi de detaylıca eğitimlerimiz sayesinde öğreneceksiniz.

Gölgeleme Tekniği Nedir?

Yapılacak olan gölgeleme tekniği söz konusu alanda uygulanması gereken pudra öncesi yapılan benzer bir uygulamadır diyebiliriz. Ancak gölgeleme iğneleri diğer iğnelere göre daha farklıdır. Farklılığın yanı sıra Kaş Silme tekniğine göre daha kolay ve daha basit bir işlem gerektirir aynı zanda daha az zaman gerektirir. Düz iğnelerle yapılan bu teknik, pudra tekniğine göre daha belirgin bir görüntü verir. Aynı zamanda da kaşların blok hatlarına göre daha açık ve doğal olarak nitelendirilebilir. 

Pudra Tekniği Nedir?

Kıl tekniğinin yanı sıra doğallığından dolayı son zamanlarda oldukça popüler hale gelen bir diğer teknik de pudra tekniğidir. Pudra tekniği, örneğin tombul ama daha dolgun bir görünümden hoşlananlar için idealdir. En sonunda daha dolgun ve geniş bir kaş görüntüsü verecek olan bu uygulama yapılırken kaş gölgeleri veya kaş kalemleri kullanmanızı tavsiye ederiz. 

Pudra tekniği, düzeltmek istediğiniz kaşların üzerinde kıl tekniği ile birlikte de aynı anda kullanılabilir. Bölgesel kılların eksik olduğu yerlerde daha dolgun bir görünüm elde etmek için bu durum pudra tekniği ile desteklenebilir. Doğallıktan ayrılmadan yoğun bir görünümden hoşlananlar için idealdir. Kurumumuzdan söz konusu eğitimleri aldığınız takdirde tüm teknikleri tek tek ve bir arada kullanma olasılığınız da artacak. Sizlere kurumumuz tarafından en kaliteli ve uzmanlık eğitimleri veriliyor.

Kaş Silme Eğitimi (Masterclass) ve Kıl Tekniği

Kaşlara uygulanabilecek olan kıl tekniği kılların daha orijinal renklerinde görünmesini sağlar. Müşterileriniz daha çok saçları ile orantılı bir kaş yapısının oluşmasını isterler. Saçlara göre daha açık ya da daha koyu tonlar çok hoş durmaz ikisi arasında bir uyum söz konusu olmalıdır. Ayrıca eksik kaşlara sahip olanlar ile kaş fazlalığı yaşayanların sorunları da bu teknikle giderilebilir.

 Kıl tekniği, tamamen doğal olan saçtan farkı olmayan yarı kalıcı ten renkleri ile kaşların üç boyutlu olarak çizilmesi ve şekillendirilmesi tekniğidir. Son yıllarda da son derece moda olan bu teknik iyi bir eğitimle en doğru şekilde öğrenilebilir. Ayrıca, kaş kıllarının doğal yönüne uygun olarak tek tek ve özenle çizilen üç boyutlu kıllar sayesinde elde edilen görüntü ile daha dolgun ve simetrik kaşlara sahip olmak mümkündür.

Kaşlar Neden Önemlidir?

Güzelliğine önem veren her kadın için kaşlar yüzdeki en dikkat çekici noktalardan biridir. Bunun yanında sadece kadınlar değil erkekler için de bu son yıllarda daha önemli hale geldi. Amatör kaş işlemleri kötü bir görünüm elde etmenize neden olabileceği gibi müşterinin kaşlarını tamamen kaybetmesine ya da sağlığının bozulmasına sebep olabilir.

 Ayrıca kaş kalemi, kaş farı ve sabitleyici jel gibi ürünlerin sürekli kullanılması kaşların zamanla zayıflamasına neden olacaktır. Bu tür olumsuzlukların yaşanmaması içinde iyi bir eğitim ve uygulamalı eğitim almalısınız.

 Her türlü teknikler ve uygulamalı eğitimler için zaman kaybetmeden kurumumuzla iletişime geçebilirsiniz. Hemen zaman kaybetmeden kurumumuzla irtibata geçin ve hayallerinizdeki mesleğin tüm detaylarını ve en ince ayrıntılarını öğrenin.

Microblading Kaş Kıl Tekniği

Almanız gereken iyi ve kaliteli bir eğitimden beklene microblading kaş kıl tekniğini de en iyi şekilde bilmenizdir. Microblading, görünümü etkileyici ve derin yapan yöntemlerden biridir. Zamanla nadir görülen, istenilen görünüme sahip olamayan ve çağın trendini takip edemeyen kaşların, microblading tekniği ile istenilen görünüme sadece 1 saatte ulaşması mümkündür.

Microblading, bitki özlü ve su bazlı boyalar kullanılarak kaşlara üç boyutlu saç görünümü kazandırma tekniğidir. Kaş şekillendirme olarak da bilinir ve bu teknik oldukça gelişmiş bir tekniktir. Kişilere özel olarak kullanılan steril iğneler ile kaşların belirli bölgelerinden renk uygulanması işlemidir. Herkesin tercih edebileceği bir işlemdir.

Yüz ifademizi belirleyen en önemli unsur kaşlarımızdır. Nadirlik, şekil bozukluğu ve asimetri nedeniyle kaşlarınızın doğru ifadeyi yansıtmadığını düşünüyorsanız mikroblading tekniklerini güvenle uygulayabilirsiniz.

Microblading Ve Kıl Mikropigmentasyon Tekniği Arasındaki Fark Nedir?

Microblading, dizilmiş küçük, jilet benzeri mikro iğneler kullanılarak ciltte kesiler yapılarak elle uygulanır. Mikropigmentasyon ise delici iğneli profesyonel cihazlar yardımıyla yapılan bir tür tekniktir. Her ikisinde de görüntü gözlerinizin inanamayacağı kadar fazladır ancak uygulanma şekli birbirinden tamamen farklıdır.

Bu iki farklı tekniğin kalıcı olması cilt tipinize uygun doğru tekniğin seçilmesine bağlı olarak değişebilir. Doğru tekniği uygun cilt dokusuna uygulamak ve bir uzmanın her iki tekniğe de hakim olması ve doğru analizi yapması önemlidir.

Akademimizden alacağını uygun eğitim modelleri ile en doğru tekniği ne zaman ve hangi müşterinize uygulayacağınız konusunda da son derece önemli tecrübeler kazanacaksınız. Kaş tasarımı ve kaşların şekillendirilmesi, microblading işleminin ilk adımıdır. Müşteriniz tamamen kendi hür iradesi ve sizin de uzman tavsiyeleriniz ile istenilen tekniği seçtikten sonra bir uzman tarafından uygunluğu kontrol edilir. Eğer siz akademimizde kapsamlı bir eğitim almışsanız o uzman siz olacaksınız.

Kaş Neye Göre Şekillendirilir?

 Her kaş şekli her yüze uygun olmayacağı için kişinin yüz ölçüsüne göre istenilen şekil ölçeklendirilir ve şekil verilir ve bu anlamda da ilk olarak çizim yapılır ve daha sonra uygulama yoluna gidilir. Burada uzmanlara güvenmek son derece önemlidir. Çünkü uzman olanlar son derece kaliteli bir eğitim sonucunda uzmanlık unvanlarını ve sertifikalarını almışlardır.

Hangi kaş şeklinin sizin için en uygun olduğuna karar vermede konuyla ilgili bir uzman büyük rol oynar. Kaşların şekli yüz ifadesi için büyük önem taşıdığından bu noktada uzman görüşüne bağlı kalmak önemlidir. Çizim oluşturulduktan sonra kişinin onayına sunulur ve onaylanırsa kalıcı işlem yapılır. Biraz zaman alması beklenen bu teknik yaklaşık 1 ila 1,5 saat sonunda sona erecektir. 2 saatten az bir zamanla tamamlanacak olan microblading işlemi sona erdirilir ve ortaya muhteşem bir sonuç çıkar.

Microblading Kaşları Ne Kadar Sürer?

Her kalıcı makyajın da muhakkak bir kulanım ömrü ve süresi vardır. Adına kalıcı makyaj denilen hiç bir uygulama ömrünüzün sonuna kadar devam etmez. Kalıcı makyaj uygulamalarının ortalama süresi 9 ay ile 12 ay arasındadır. Bu süre cilt tipine ve uygulama derinliğine göre kesinlikle değişiklik gösterebilir. Kalıcı makyajın kullanıldığı süre içinde de belli aralıklarla bakım yaptırmak gereklidir.

Rutin olarak yapılması gereken bu rötuş işlemleri için en az ayda bir güzellik uzmanınıza başvurmalısınız. Kalıcı makyaj uygulamalarının uzun ömürlü olması, ilk günkü gibi renk ve güzelliğini koruması elbette yapacağınız rutin kontrollere göre değişecektir.

Güzellik Uygulamaların Güvenin Önemi?

Güzellik uygulamalarında, kıl tekniğinde ve diğer kalıcı makyaj ve uygulamalarda güven en çok dikkat edilen bir konudur. Eğer müşteriniz sizi tanımıyor ya da yeterinde güvenmiyorsa asla önünüze oturarak bu işlemleri yaptırmayacaktır.

 Güven, microblading için olduğu kadar güzellikle uğraşan herhangi bir kişi için de önemli bir detaydır. Uygulamayı çalıştırmak için doğru yeri seçmek birincil noktadır. Ekspertiz işlemleri için diğer kişilerin yorumları ve sertifikaları gibi detaylar dikkate alınmalıdır. Güvenmeyen kişilerin yaptığı işlemlerde olumsuz durumlar ortaya çıkabilir.

Kaş Renkleri ve Microblading

Alacağınız Masterclass Eğitimi İle bilmeniz gereken bir diğer konu da kaş renkleri ve uygulamaları olacaktır. Kaşlara uygulanacak olan renk açma aşamasında her cilt farklı birbirinden daha tepki verebilir. Elbette bunu önlemek için boyanın kalitesi çok önemlidir. Kullanılan malzemenin kalitesi ne kadar yüksek olursa, açma işleminde kalite, estetik ve gürümün hakkında o kadar mükemmel sonuç elde edersiniz. Microblading ve diğer kaş düzeltme ve kıl tekniklerinin fiyatı, işlemle ilgili en sık sorulan sorulardan biridir.

Fiyat dalgalanmalarını etkileyen çeşitli faktörler vardır. Kullanılan malzemeler, işleme detayları ve kalite gibi önemli değişkenler fiyat skalasına doğrudan etki etmektedir. Burada müşterinizin size olan güveni, size uygulamalar yaptırması tamamen sizin daha önceden alacağınız eğitimler ve sahip olduğunuz sertifika olacaktır. Bu tür işlemleri yaptıran müşterileriniz maliyetinden çok sizin tecrübenize, bilginize ve estetik çalışmanıza bakacaklardır. Bunun in de kurumumuza zaman kaybetmeden gelerek iyi ve kaliteli bir eğitim sürecini geçirmenizdir.

Ucuz Makyaj Ürünleri Zararlı mıdır?

Ancak uygulama maliyetleri ne kadar düşükse kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi de o kadar düşük olduğunu unutmayın. Ekonomik nedenlerle tercih edilen ucuz ürünler yüzünüzde geri dönüşü olmayan sonuçlar bırakabilir. Ayrıca bu yöntem ve tekniklerin zararlarının olup olmadığı da merak ediliyor. Uygulama aşamasında kullanılan malzemelerin kalitesi dışında aynı zamanda bir profesyonel tarafından gerçekleştirilirse herhangi bir sorun yaşanmamaktadır.

Kaşların doğal yapısına çok fazla müdahale edilmeden yapılan işlemler her zaman daha iyi sonuç alınmasını sağlar. Kaş microblading işlemi zararsız olarak kabul edilir, ancak aynı zamanda uygulanabilir yöntemlerden biridir. Her gün kaşlara uygulanan ve temizlik gerektiren kozmetik ürünlerin zarar görmesini engelleyen bir uygulamadır.

Uygulamayı Kimler Yapabilir?

Kaşlar için microblading / mikropigmentasyon prosedürü en yaygın güzellik bakımlarından biridir. Kaşlarını kurşun kalem veya göz farı yardımıyla şekillendirip dolduran, kaş yapısından memnun olmayan, kaşlarını kaybeden ya da hiç kaşı olmayan kişilerin tercih edebileceği bir uygulamadır. Daha önceden deneyim kazanmış olanlar için sınırlı bir uygulama da avantajlıdır. İnsanın doğallığını bozmadan ya da doğallığını takip etmeden doğru teknikle insana şekil vermek bu uygulamada önemlidir.

 Bir başka güzel şey de denizden, havuzdan, banyodan veya makyajsız çıktığınızda canlı bir ifade ve dolgun görünen kaşlara sahip olmanızdır. Güzellik, bilgi ve becerilerin sanatla birleştiği çok özel bir meslektir. Bu zengin mesleğe girmek isteyen uzman adayları, 24 haftalık teori ve yoğun uygulama eğitimini tamamlayarak Milli Eğitim bakanlığı onaylı sertifika sınavına girmeye hak kazanırlar.

Eğitimi Başarı İle Bitirenler Sertifika Alabiliyor mu?

Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılarımız, Milli eğitim bakanlığı dördüncü düzey Güzellik Uzmanlığı Sertifikasının yanı sıra beş farklı uygulama programı sertifikasını da almaya hak kazanırlar. Sizin de iyi bir eğitim almanızı ve işinin uzmanı bir güzellik uzmanı olmanızı istiyor bunun için de kurlarımıza bekliyoruz. Bu eğitimleri eğitim kurumumuzdan alabilirsiniz.

 

Kimler Ne Demiş?

Mezun Başarı Hikayeleri

  • Birçok kursla görüşme sağladım. Capital Akademide karar verdim. Öğretmeni çalışanları ve aldığım eğitimden çok memnun kaldım.
    çok memnunum sertifikamı aldım. herkese tavsiye ederim

    Nazan Kurtuluş
  • Hayatımı değiştirmeye karar verdim. Güzellik masaj gibi konulara çok ilgiliyim. Dönem dönemde belli akademileri inceledim.
    capital akademi de karar kıldım. iş hayatımda etkileri çok fazla teşekkür ediyorum.

    Halime Akın
  • Ben daha önce çok araştırmıştım, estetisyenlik eğitimini alabileceğim kurumu capital akademi ile görüştüm. iyiki de doğru seçim yaptım. Sertifikamı aldım ve iş bulmama yardımcı oldular.

    Buse Sezgi
Capital Akademi