Seri Atışlı Diode Epilasyon Kursu

Epilasyon yöntemlerinin büyük çoğunluğunda kıl köküne tek tek lazer atışları yapılır ve bu defalarca kez tekrarlanır. Ancak kılın tek kat yerine, enerjisi azaltılmış seri atışlarla ile defalarca uygulanarak yavaş yavaş ısıtılması ve yok edilmesi esasına dayanan bu tekniğe Seri Atışlı Diode Epilasyon denir. Ütüleme tekniği olarak bilinen bu yöntemle kullanılan lazer her kıl köküne saniyede 10 atış yaparak daha çok etkinlik oluşturur. Son derece uzmanlık isteyen bu uygulamayı yapmak isteyenler için açılan seri atışlı Diode epilasyon kursu programlarımız mevcuttur.

Diode lazer ışınlarından gelen ısının radyoaktif frekans ısısının etkisiyle birleşmesi sonucunda saç ve kıl köklerinde artan ısı dağılımı sonucunda; İnce, kalın, derin veya yüzeye yakın tüm saç yapılarında eşit ve güçlü etki oluşturur. Bu oluşan güçlü etki ile kısa sürede daha çok istenmeyen tüyler yok edilir.

 


Sabah Grubu

Öğlen Grubu

Eğitim Günleri              Haftada 2 Gün
Eğitim Süresi       6 Ay

Diode Lazer Epilasyon Nedir?

Gündelik hayatı kolaylaştıran teknolojik gelişmelerle birlikte sağlık ve güzellik sektörlerinde uzmanlık gerektiren birçok yeni iş alanı ortaya çıkmış ve dolayısıyla bu sektörlerdeki çalışma alanlarına olan talep artmıştır. Günümüzde en çok istenen ve kullanılan işlemler arasında yer alan lazer epilasyon kullanımı konusunda uzmanlara artan bir talep vardır.

İnsanların yoğun bir yaşam temposu arasında kısa sürede rahatlamak ve güzelleşmek ister. Seri atışlı Diode epilasyon kursu ile öğreneceğiniz yepyeni teknik sayesinde zamandan büyük tasarruf sağlayacaksınız. Bu hem sizin hem de müşterilerinizin daha çok işine yarayacak.

Klasik lazer epilasyon uygulamalara harcanan eforu ve zamanı önleyerek kalıcı sonuçlarla yaşam kalitesini arttırmayı amaçlayan yeni teknik elbette iyi bir seri atışlı Diode epilasyon kursu ile öğrenilebilir. Söz konusu yeni teknik ve yöntemleri ve uygulamanın tim hassas yönlerini, ip uçlarını kurumumuzun açtığı kurslardan öğrenebilirsiniz.

2000 Yılından Günümüze

Devasa Mezun Ağı

Profesyonel Mesleki Eğitim

Seri Atışlı Diode Epilasyon Kursu Nedir?

Sürekli güncellenen lazer epilasyon teknolojileri ve sağlık söz konusu olduğunda işlemin güvenilirliği nedeniyle lazer epilasyon uygulayan kişilerin mutlaka uzman olması gerekmektedir. Bu konuda seri atışlı Diode epilasyon kursu ile bireylere profesyoneller tarafından hayalleri ve becerileri doğrultusunda eğitimler verilmektedir. Bu eğitimlerin verildiği kurum, edinilen bilgi ve deneyim kişinin kariyer hayatında referans olur.

Ergonomik uygulaması, dalga boyu derinliği, açık-koyu ten ve kıl rengi sayesinde diyot lazer hizmet alanı kişiye göre daha geniştir. Arz ve talebe bağlı olarak diode lazer uzmanları bu konuda işverenlerden daha çok aranan niteliklere sahiptir.

Alanında uzman eğitimcilerimiz tarafından sertifikalı olarak verilen seri atışlı Diode epilasyon kursu ile toplam 30 saat detaylı ve uygulamalı bireysel -bir ders ile sektördeki en iyi eğitim ve referansı alabilirsiniz.

Seri Atışlı Diode Epilasyon Kursu İçeriği Nedir?

Kurumumuz tarafından açılan seri atışlı Diode epilasyon kursu ile kimler eğitim alabilir? Bu kurslarımıza en az 18 yaşını doldurmuş olarak İlkokul veya ortaokulu bitirmiş kişiler katılabilirler. Ancak kursa katılmak isteyenler en çok kurs içeriğini merak ediyor. Diode Lazer Epilasyon Kursunun İçeriği olarak;

  • Çeşitli Epilasyon yöntemleri
  • Kıl ve tüy anatomisi
  • Lazer ışığı özellikleri
  • Diode lazer epilasyon v-cihazları ve özellikleri
  • Diode lazer epilasyon cihazının kullanımı ve bakımı
  • Diode lazer ile epilasyon sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler detaylı şekilde kursiyerlere öğretilir. Ayrıca dersler hem teorik hem de pratik olarak yürütülür.

Seri Atışlı Diode Lazer Türleri

Diode lazer epilasyon teknolojileri, yeni özelliklerin gelişmesiyle birlikte çeşitli seçeneklere sahiptir. Lazer epilasyon diyot lazer epilasyon programıdır. Diode lazer epilasyonda tercih edilen bir diğer sistem radyo frekans lazer epilasyondur. Bu iki yöntemin özellikleri, epilasyon işlemlerinde verdikleri etkilerin, cilt ve kıl tipinin farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Seri atışlı Diode epilasyon kursu ile farklı epilasyon türleri ve uygulama yöntemleri hakkında da geniş bilgiler ve tecrübeler kazandırılır.

Seri Atışlı Diode Lazer Kursları

Diode lazerin güçlü enerjisi olarak bilinen ve ağrısız lazer epilasyon ile en popüler diode lazer epilasyon yöntemi olan bu yöntem son teknoloji ürünü bir epilasyon türüdür. Hızlı ve verimli sonuç almanızı sağlar. Aynı zamanda yüz, kol ve bacaklardaki kalın tüyleri ağrısız bir şekilde azaltmak için tasarlanan bu yöntemde; seri atışlı diode lazer ışınları, milisaniye cinsinden hızlı darbeler sağlar. Uygulama yöntemi kurslarımızda kumaşın ütülenmesi ile gösterildiği için ütüleme lazer epilasyon da denir. Kurumumuzdan bu kursları alabilirsiniz.

Kimler Ne Demiş?

Mezun Başarı Hikayeleri

  • Birçok kursla görüşme sağladım. Capital Akademide karar verdim. Öğretmeni çalışanları ve aldığım eğitimden çok memnun kaldım.
    çok memnunum sertifikamı aldım. herkese tavsiye ederim

    Nazan Kurtuluş
  • Hayatımı değiştirmeye karar verdim. Güzellik masaj gibi konulara çok ilgiliyim. Dönem dönemde belli akademileri inceledim.
    capital akademi de karar kıldım. iş hayatımda etkileri çok fazla teşekkür ediyorum.

    Halime Akın
  • Ben daha önce çok araştırmıştım, estetisyenlik eğitimini alabileceğim kurumu capital akademi ile görüştüm. iyiki de doğru seçim yaptım. Sertifikamı aldım ve iş bulmama yardımcı oldular.

    Buse Sezgi
Capital Akademi